Wednesday, 26 September 2012

berakhir jua

Ryena dengan dia now dah over ,, :') ,, biase laa ,, orang lelaki ann ,, dia tak suke perempuan kuat merajok , ryena nie kuat merajok ,, hmm ,, memang ryena suke pentingkan kawan-2 ryena dari bf ryena ,, sbb ,,, kalaw bf tak ade ,, kawan-2 jugak nnty kite cari ann ,, dia pon selalu pentingkan kawan-2 dia gak ,, 24 jam ,, yang ryena nie ,, 13 jam je ngan kawan-2 ryena ,, so msing-2 sme jewww ,,==' aku faham perasaan dia ,, aku just keraskan hati supaye aku tak faham ,.  hmm ,, so now ,, aku tak nak couple ngan sape-2 dah ,, :') ,, biar laa aku single sampai bile-2 ,, tak ade kasih sayang dari teman lelaki tak ape ,, janjy kasih sayang dari ibu ayah dan kawan-2 ,, <3 ,, so ,,, just tuu jee laa ehkk ,, poiii ,, salam <3

No comments:

Post a Comment