Saturday, 6 October 2012

ombak :)

Aku termenung bila melihat ombak ,, terasa nyaman seketika ,, :) aku teringat kenangan lame ,, kenape mesti dia ? kenape tak ade lelaki yang lain ?? kenape aku sayang dia ?? kenape ? wahh ! jiwang kann ,, hahah xD ,, saje je nak berdrama kejap ,, ngah bosan duduk dekat PD nie ,, hehee ^^ ,, aku boleh jadi lagi jiwang sebenarnye ,,, tapi malas laa ,, nanti orang geli plak bile bace ,, haha ^^ ,, dekat PD hari nie ,, agak ramai laa jugak orang ,, yang cantik ade ,, yang comel ade ,, yang kachak ade ,, yang hensem ponn ade ,, tapi ,, tak ade seorang jejake yang setia >< wohhhh ! so bored laa ann ,, hehe ,, kalaw laa dia ade kat sisi aku skunk nie ,, teman kan aku ,, kan bestt ,, :) dapay tenung muke dia lame-2 ,, tenung mate dia lame-2 .. <3 wahh ! sweet sangat ann ,, haha ,, ^^ ,, kenape aku pilih dia ?? hmm ,, ntah laa , dh hati kate sayang and suke ann ,, walaw ape pon yang terjadi ,, aku harap sangat dia faham aku ^^ ,, hee ,, kalaw bolehh ,, nak kekal ngan dia ,, aku just mampu merancang ,, tapi allah yang menentukannyee <3 ,, yeahhh ^^

#gadis ceriaa selalu#

Wednesday, 26 September 2012

berakhir jua

Ryena dengan dia now dah over ,, :') ,, biase laa ,, orang lelaki ann ,, dia tak suke perempuan kuat merajok , ryena nie kuat merajok ,, hmm ,, memang ryena suke pentingkan kawan-2 ryena dari bf ryena ,, sbb ,,, kalaw bf tak ade ,, kawan-2 jugak nnty kite cari ann ,, dia pon selalu pentingkan kawan-2 dia gak ,, 24 jam ,, yang ryena nie ,, 13 jam je ngan kawan-2 ryena ,, so msing-2 sme jewww ,,==' aku faham perasaan dia ,, aku just keraskan hati supaye aku tak faham ,.  hmm ,, so now ,, aku tak nak couple ngan sape-2 dah ,, :') ,, biar laa aku single sampai bile-2 ,, tak ade kasih sayang dari teman lelaki tak ape ,, janjy kasih sayang dari ibu ayah dan kawan-2 ,, <3 ,, so ,,, just tuu jee laa ehkk ,, poiii ,, salam <3

Sunday, 5 August 2012

Hati :)

Bila hati dah terdetik kata cinta ,, semua bende nak buat bagi bahagiakan dia :) tapi , cinta ade juga limit dia :) ,, jangan lebih-2 sudah laa ,, kalaw keluar ,, biar lah beramai-ramai ,, supaye tak akan ade orang yang ketiga :) ,, bergaul bia lah ade batasnye ^^ ,, kadang-2 aku terfikir ,, kenape aku bercinta ,, sedangkan ibu dan ayah aku larang bende tuu :) ,, tapi kata hati menjawab ,, mungkin aku kurang diberi perhatian secukopnye , kasih sayang , kehendak aku ,, tapi ,, aku harap , dia boleh jadi yang terbaik buat aku ,, tak macam lelaki lain yang pernah aku kenal sebelom nie :') ,, aku nak dia yang terakhir ,, aku harap dia faham perangai aku macam mane , dan dapat terime aku dengan seadenye :) ,, tak semua manusia sempurne ,, mesty ade kekurangan dn kelebihan masing-2 ,, kite tak sepatotnye buruk sangke kepade seseorang ,, sejahat mane pon dia ,, seburok mane ponn dia ,, allah sentiase bukak kan pintu hati dia untuk dia berubah :) ,, so ,, kite tak sepatutnye menghine seseorang ,, ape yang perlu kite buat ,, hanye lah berdoa untuk dia ,, supaye tuhan bukak kan mate dia ,, dn memberi dia pilihan ,, antare yang baik , ataw pon burok :) ,, jika baik lah pilihan dia ,, insyaallah ,, baik lah dia .. jika jahat yang dia pilih ,, make jahat lah dia :) ,, jadi ,, renung-2 kan laa yeww :) ,, dn selamat beramal .. hehee ^^ ,, kite hanyelah manusia yang lemah ,, ingin mencari kebenaran ,, bukan kesalahan :)

Saturday, 28 July 2012

Dugaan :')

assalammualaikum :) ,, kali nie tuhan bagi dugaan yang mencabar di bulan ramadhan ni ,, tak ape laa ,, insyaallah ,, ryena boleh tempuhi dugaan nie :) ,, memang laa macam nie jadinye bile orang yang dulu berperangai terok ,, sekarang bile nak berubah ,, macam-2 dugaan yang datang ,, tak ape ,, mungkin ini memang yang patot aku dapat atas kesalahan aku dulu :') ,, tak apa laa ,, aku akan sentiase berdoa supaye tuhan akan sentiase lindungi aku ,, dan biarkan mulot aku sentiase berkate bende yang baik ,, yang betol :) ,, aminn ,,

tak faham =='

assalammualaikum :),, ryena nie sebenarnye tak faham dengan satu je masalah :),, ryena tak faham ,, kenape orang suke cari masalah dengan ryena , sedangkan ryena tak pernah ggu hidop dia ? ryena tak kenal dia sape ? tapi ryena taw perangai dia macam mane ,, orang gelar dia nie peah gosip dekat sekolah ryena ,, tak taw laa kenape orang panggil dia macam tuu ,, maybe sebab mulot dia yang suke cerite burok orang kowtt ?? ==' ,, and ,, kenape dia mesty nak cerite burok orang ? sedangkan burok dia sendiri dia tak nampak ?? tak kira laa ,, sejahat mana pon manusia tuu ,, allah sentiase bukak kan pintu taubat untuk dia :) ,, jangan sampai allah tutup pintu taubat dia sudah laa :) ,, ryena tak mampu nak buat ape-2 sebab ryena nie hanya manusia biase :) ,, ryena hanya mampu berdoa supaye allah bukak kan hati dia untuk dia bertaubat ,, ryena gak doa kan supaya kawan-2 ryena sentiasa selamat tak kire yang baik atau pon yang burok ,, :) ,, ryena bukan nak tunjuk baik ataw ape ponn ,, ryena dah berjanji ,, yang ryena akan berubah :) insyaallah ,, bak kate orang ,, sikit-2 lama-2 jadi bukit :)) ,, doakan yang terbaik untuk ryena ok ;) salam <3

Me :P



Asalammualaikum :) , sye Nur Yusrina Binti Mohd Yussof ,, age 16 y/o ,, stay kampung melayu ampang <3 ,, sye nie seorang yang pemalu :) ,, baik tuu ,, sikit je :) ,, hehe ,, seorang yang panas baran ,, tapi still lagi leyh kawal :) seorang yang bercite-cite nak jadi macam najwa latiff ^^ hahaa xD tapi tak kesampaian ,, hehe ,, ramai kawan ,, ^^ tapi tak suke keluar jalan-2 lame-2 ==' nnty kaki sakit ,, hahah xD simple gurl . si gadis ceriaa ,, hehe ^^ ade masalah , kite selesaikan ,, ade rintangan , kite hadapi ,, buat salah .. mintak keampunan ,, selagi kite menjadi tanggungjawab  kepade kedua-2 ibu bapa kite ,, selagi itu kite kene mendengar nasihat mereka ,, kalaw dh naik pelamin ,, itu tanggungjawab si suami laa ^^ hehe ,, itu jee kowtt ,, penat dhh ,, hahah xD ,, boii ,, assalammualaikummm ^^